Konferenca

Libri “Pranverë arabe apo zgjim islam” Nga Muhamed JUSUFI

Librin të cilin e keni para duarve tuaja është pjesa më e madhe e mbrojtes së temës së doktoraturës sime “Pranvera arabe në mediet e shkruara shqiptare” Muhamed JUSUFI . Disa tema që nevojiteshin për mbrojte janë hequr me qëllim, që lexuesi...

“Pranverë arabe apo zgjim islam” nga Dr. Muhamed JUSUFI

Pse ky punim? Ditën që vendosa të regjistroj doktoraturën në Universitetin Ndërkombëtar të Strugës në mendje kisha disa tema rreth Lindjes së Mesme, mirëpo, përzgjedhja e kësaj teme mikse midis medieve dhe politikës erdhi si rezultat i mungesës së mentorit...

Më të Lexuarat

A është fillimi i një Lufte të Re Botërore

Së fundmi, Vullneti Zotit do të realizohet, mirëpo, ashtu siç na ka treguar i Lartëmadhëruari, e keqja vjen nga ne, ndërsa e mira nga...

K O S O V A

Lajmet e Fundit