personalitete historike

personalitete historike

Ataullah efendi Kurtishi figurë fetare dhe kombëtare

Ataullah ef. Kurtishi u lind në vitin 1875 në fshatin Studeniçan (gjindet në juglindje të Shkupit i vendosur në rrëzë të malit Karaxhica. Numëron mbi 1000 shtëpi me mbi 6000 banorë, të gjithë shqiptar të besimit islam. Në te...

Më të Lexuarat

A është fillimi i një Lufte të Re Botërore

Së fundmi, Vullneti Zotit do të realizohet, mirëpo, ashtu siç na ka treguar i Lartëmadhëruari, e keqja vjen nga ne, ndërsa e mira nga...

K O S O V A

Lajmet e Fundit