Religjion

Shkenca “sfidon” fenë

Të bazuar në shkencë, disa shqiptarë pretendojnë se tani njerëzimi e di se ç’kanë nënat në barkun e tyre dhe se kur dhe ku do të bie shi! Gjithmonë sipas tyre, Kur’ani është një libër i cili i ka...

A ka qeveria e Kosovës vizion mbi fenë

Forcat reale ndikuese në shoqërinë tonë (presidenca, parlamenti, qeveria dhe gjyqësori), duhet të kenë qasje më serioze ndaj medieve dhe ndaj secilit që shkakton zhurmë të pa nevojshme. Nëse këto forca kanë ngecur në udhëkryq, dhe nëse deri tani...

Vrasja e 12 nëpunësve të revistës “Charlie Hebdo”

All-llahu ekber - Allahu është i madh, Në emër të këtij slogani, dënoj ashpër aktin terrorist që ndodhi sot në Paris Terroristët mund të janë arabë, turq, shqiptarë etj, mirëpo në asnjë mënyrë ata nuk duhet të akuzohen si muslimanë. Mu...

Më të Lexuarat

A është fillimi i një Lufte të Re Botërore

Së fundmi, Vullneti Zotit do të realizohet, mirëpo, ashtu siç na ka treguar i Lartëmadhëruari, e keqja vjen nga ne, ndërsa e mira nga...

Lajmet e Fundit